Presentaties

Gabriëlle Kleuskens is communicatie-adviseur en -strateeg, maar ook ervaren in andere takken van de communicatie-sport. Hiervoor kun je haar expertise inzetten voor jouw organisatie:

Voice (voor bijvoorbeeld een telefoonsysteem of als voice over in een film)

Presentaties: van een evenement, een business-bijeenkomst, discussies, een festival, etc.

Presentatietrainingen: met haar eigen ervaringen en visie op communicatie is Gabriëlle ook een prima coach voor anderen.

Dagvoorzitter: Gabriëlle kan met veel onderwerpen prima uit de voeten. Ze kijkt al jarenlang in de keuken bij zeer diverse bedrijven (van techniek tot zorg en alles daar tussenin) en is zelf ondernemer. Haar ervaring met zeer diverse mensen en haar warme interesse in de mens achter de ondernemer, maken haar een prettige gesprekspartner. 

Contact opnemen met Gabriëlle? Bel naar Inside/out Media Consultancy: 046-4519520

Wie is Gabriëlle?

Als je Gabriëlle Kleuskens vraagt waar haar passie voor communicatie vandaan komt, krijg je meerdere redenen. 

In de huid van een bedrijf kruipen is heel interessant, vindt ze. "Bedrijven weten meestal heel goed hoe ze moeten ondernemen. Wat ik in een gesprek doe, is de communicatie-elementen op tafel krijgen en op zoek gaan naar de unieke kenmerken van een bedrijf. Met allerlei puzzelstukjes kom je dan tot inzichten en een uniek profiel. Als je die onderdelen kunt verbinden met een goed communicatieplan en de juiste communicatiemiddelen, dan leidt dat tot een sterkere interne organisatie en een sterkere uitstraling."

Vervolgens is het zaak om de boodschap de juiste associaties op te laten roepen bij de doelgroep. "Door te zoeken naar de beelden in hun hoofd, hun ervaringen en interpretatie van de wereld, kun je de boodschap goed op de doelgroep afstemmen."

Het geeft Gabrielle veel voldoening als ze ziet dat ze iets kan toevoegen aan een bedrijf. "Het is een boeiend proces."