Webredactie

Online vindbaar zijn voor zoekmachines (SEO) is belangrijk als je klanten wil werven. Als je aandacht besteedt aan de inhoud van tekst en beeld op je website en social media en daarbij veelgebruikte zoektermen in je content verwerkt, is de kans groter dat een potentiële klant jou al surfend op internet tegenkomt. Laat je website acquisitie voor je doen!

Bij contentmarketing bedien je je publiek en je potentiële klanten met online antwoorden op hun vragen. Deel je kennis en informatie op je website, in je blog, en vergroot je autoriteit op jouw vakgebied. Deel het via social media. Doe een zoekwoordenonderzoek. Bekijk welke pagina's op je website goede landingspagina's zijn en buit dat verder uit. Je kunt van alles doen om te zorgen dat jouw klanten jou vinden.

Wil je daar graag wat hulp bij? Inside/out Media Consultancy staat voor je klaar voor allerhande online tekstwerk. Als je inhoudelijke content zelf wil schrijven, kunnen we eventueel ook je teksten redigeren.

Informeer ook eens naar de mogelijkheden van een abonnement op onze diensten, voor beheer van je social media, het schrijven van blogs en aanpassen van je website-teksten. 

Vertel mij meer over abonnementen, ook mogelijk voor video en vlogs