Content en mediaproducties

Behalve voor gedegen communicatie-advies en creatieve concepten, zit je bij Inside/out goed als je een partij zoekt voor de uitvoering van die adviezen en ideeën. In beeld of tekst of allebei.

 

Beeld en geluid

In deze tijd staat beeld vaak voorop, vooral bewegend beeld. Als bedrijf kun je eigenlijk niet meer om video heen om jezelf en je product te presenteren. Kies voor onze professionals, met jarenlange ervaring in zeer diverse aandachtsgebieden, van zorg tot techniek. Wij maken:

-video en animatie (videoproducties uit eigen huis!);

-reclamespotjes/commercials;

-veiligheidsinstructies (onze medewerkers zijn VCR-gecertificeerd);

-verslagen van evenementen;

-interviews;

-jaarverslagen in beeld en geluid.

Inside/out maakt gebruik van de nieuwste apparatuur op het gebied van camera en editing.

Je kunt ons team gerust over de werkvloer hebben. De mannen en vrouwen weten zich als een kameleon in te passen in jouw organisatie, terwijl het werk gewoon door kan gaan. Naast flexibel en creatief, werken ze correct en nauwkeurig en in nauw overleg met klant en adviseurs. De lijnen zijn kort.

Lees meer over video, animatie en bedrijfsfilms

 

Vormgeving

Vorm is een belangrijke manier om de boodschap aantrekkelijk te verpakken. Dat vraagt om creativiteit en om inleving in de doelgroep. Maar ook een goed inzicht in de middelen waarin je de boodschap aanbiedt en wat de vorm-mogelijkheden zijn. Dit kan een digitale vorm zijn, maar het kan ook betrekking hebben op het ontwerpen van huisstijl of allerhande drukwerk. Denk aan posters, brochures, nieuwsbrieven, flyers.

Kijk voor voorbeelden bij Ons Werk.

 

Tekst

Om vindbaar te zijn op internet en je potentiële klanten te voorzien van voor hen relevante en prettig leesbare informatie, zul je moeten investeren in online artikelen, berichten en blogs. Soms is een doelgroep juist offline goed te bereiken. Je kunt bij Inside/out terecht voor:

- online teksten, bloggen, verbeteren van online vindbaarheid (SEO);

- (beheer van) social media;

- offline tekstwerk voor brochures, drukwerk, reclame, advertorials;

- persberichten.

Informeer ook eens naar de mogelijkheden om een abonnement op onze diensten af te sluiten voor onderhoud van je social media, het schrijven van blogs en website teksten.

Lees meer over social media

Lees meer over website-teksten en SEO