JONGEN projectontwikkeling

JONGEN projectontwikkeling

Een naamswijziging is redelijk ingrijpend en een duidelijke strategie is daarbij onmisbaar. Hoe presenteer je je voortaan als organisatie en klopt dit met wie je bent en hoe je werkt? Vervolgens zorg je ervoor dat de nieuwe naam en bijpassende overtuigingen gedragen worden door de medewerkers in alle geledingen. En natuurlijk moet het nieuws ook naar buiten worden gebracht. We hebben Jongen Projectontwikkeling hierin mogen begeleiden met het beschrijven van kernwaarden en doelgroepen, de uitwerking van de strategie, het maken van een video en teksten voor op de website en andere communicatie. Dit alles in samenwerking met de eigen communicatiemedewerkers en management. Een boeiend proces!

JONGEN projectontwikkeling
JONGEN projectontwikkeling