winkelboulevard GARDENZ

winkelboulevard GARDENZ

Als communicatiepartner hebben we voor deze winkelboulevard de strategie ontwikkeld, het concept, het communicatieplan en voeren wij de plannen uit. Denk hierbij aan posters, flyers, advertenties, websitebeheer, events (de maandelijkse inspirerende GARDENZ-dagen) en social media (Facebook en Twitter). Elke maand shopt onze styliste op winkelboulevard GARDENZ in Sittard-Geleen de mooiste spullen bij elkaar en maakt met onze fotograaf het plaatje voor op website en social media.

winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ
winkelboulevard GARDENZ