Achtergrond

Lang, heel lang geleden... Nee, we vertellen geen sprookjes hier. Toch was er eens een fullservice communicatiebureau in Sittard, dat in 1993 werd geboren. Inside/out Media Consultancy is de naam, maar je mag ook Inside/out zeggen. Eigenaar is Gabriëlle Kleuskens. Vanaf het begin is er een uniek samenspel tussen communicatie-advies en filmproducties. Het is een van de weinige communicatiebureaus waar video intern wordt gemaakt. De lijnen zijn dus kort.

De variatie aan opdrachten en opdrachtgevers is groot en daar houden we van. De kameleon is niet voor niets onze mascotte: we verdiepen ons graag in allerhande bedrijven en werkvelden, kruipen als het ware in hun huid en zorgen dat we ons aanpassen en invoegen waar nodig. We werken veel voor organisaties in de zorg en bedrijven in de technieksector, voornamelijk middelgrote en kleinere bedrijven. Bij projecten verliest Inside/out het beoogde communicatiedoel en de doelgroep nooit uit het oog. Elke onderneming kan rekenen op onze oprechte belangstelling voor organisatie, product en mensen. We werken nauwgezet en met oog voor detail. Uitgangspunt is het unieke verhaal van onze opdrachtgever. We doen ons werk met kennis en plezier.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Nu eens leveren we een korte film, dan gaat het weer om een complete strategie/planning van interne en externe communicatie, afgestemd op de kernwaarden van het bedrijf. Evenement-communicatie, brochures, huisstijl en diverse online en offline teksten behoren ook tot de mogelijkheden. En tegenwoordig is social media-beheer ook onderdeel van ons dienstenpakket. 'Fullservice' noemen we dat.

Ons team bestaat uit enkele mensen op kantoor (of in het veld) én een behoorlijk groot en flexibel netwerk van specialisten. Je hoeft niet per se groot te zijn om groots te zijn, is ons devies. We dagen je uit dat zelf te ondervinden!